Op 17 jarige leeftijd ontmoette ik mijn Liefste man, Marc Du Pré, in de dojo-zaal als Tai-box leraar.

 

Alles wat je ziet op deze site, is allemaal dankzij Hem. Hij heeft me alles geleerd, en ik ontwikkel het verder. Zoals de zaaier die op goede grond zaait en zoals men de boom kent aan zijn vruchten, ben ik Hem oneindig dankbaar met heel mijn hart en ziel. Zonder Hem was ik niet geworden wat ik nu kan zijn!

 

Nu zaai ik verder, naar zijn goede voorbeeld en stimuleer ik iedereen. Zo wordt de wereld er beter bij!

 

Staar U niet blind op iemands ervaringen. Wij zijn als Goddelijke creaties, constant onderweg, om zoveel mogelijk ervaringen op te doen.

We komen van een Goddelijke Bron, als levend water, die alsmaar verder stroomt. Eerst als een klein beekje en hoe meer kracht en ervaring we op doen, hoe breder de rivier wordt, tot na vele ervaringen uit te monden in de oneindige oceaan om terug één te worden met de oneindige God.

Je bent nooit te oud om iets te leren, het leven is één grote leerschool in dienst van het geheel. Iedereen heeft talenten, weet ze gewoon te ontdekken, te ontwikkelen en ze verder uit te zaaien zoals een 'never ending tune' !

Onderschat uzelf niet.

Het leven is ons gegeven hier op aarde, neem het ten volle gunste, gebruik die kans goed. De hogere hulp is altijd aanwezig bij moeilijke momenten, enkel kloppen aan de deur (hexagram 4 van de I Tjing, de leerling vraagt hulp bij de leraar en luistert als een kind). Laat je leiden door je persoonlijke beschermengel en hogere gidsen, dan zul je ervaren dat je begeleid wordt.

Zoals een bootje op zee overleef je alle zware stormen.

 

Ik moedig iedereen aan zichzelf te ontwikkelen. Alles is in uw DNA aanwezig, deblokkeer!

Maak U vrij, vecht U vrij, laat U door niets belemmeren uzelf te ontwikkelen (hexagram 48/4), geloof in jezelf.

Go.....!


Duizend maal dank aan Sanne, mijn hartsvriendin, voor haar inzet en dierbare tijd om deze site samen te stellen.

Namaste